Ontmossen van daken, Dakreiniging Of Dakrenovatie Door Ervaren Dakwerker

Meer informatie op www.bkgdakwerken.be

Goot installatie

Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door een schoon dak hebt.

Reiniging regenpijp

Een goede regenpijpreiniging kan het voor u gemakkelijker maken om ervoor te zorgen dat uw afvoer schoon blijft.

Voorzorgsmaatregelen

Verleng elke goot die op een dak leegt naar beneden in een lagere goot. Algen, mos en korstmos houden van vocht, dus houd zoveel “overtollig” water van je dak.

BOUW EEN NIEUW DAK!

PLANNINGSFASE

Wanneer is een dakrenovatie noodzakelijk of raadzaam? Of het nu technisch of esthetisch is, de redenen voor het vervangen van een dak kunnen behoorlijk variëren.

DE MATERIALEN KIEZEN

Een solide dak vervult vele functies: het beschermt het gebouw tegen wind en weer en geeft de bewoners een gevoel van veiligheid terwijl het de algemene uitstraling van het gebouw kenmerkt.

Esthetische redenen

Om het dak te renoveren, bijvoorbeeld wanneer de verf of coating op uw oude dak is gaan schilferen, of het past gewoon niet bij uw nieuwe gevel.

KOSTEN EN DUUR

De omvang van de renovatiewerkzaamheden heeft de grootste invloed op de kosten. Renoveert u bijvoorbeeld alleen de dakbedekking of wordt er ook een thermische renovatie uitgevoerd?

Abonneren op de nieuwsbrief

Dakrenovaties

Er wordt een algemeen onderscheid gemaakt tussen een gedeeltelijke vervanging (d.w.z. een reparatie) en een volledige dakrenovatie. De dakbedekking die moet worden vervangen of of u de thermische prestaties van het gebouw wilt of wilt verbeteren, of zelfs de gehele dakstructuur wilt vervangen.

Kortingen

Om ervoor te zorgen dat onze diensten u niet uw besparingen kosten.

Speciale aanbieding

Om ervoor te zorgen dat uw dak een speciale behandeling van onze kant krijgt.

Beoordelingen

Onze groep professionals kan u helpen het leren en groeien te vergemakkelijken.

Laatste nieuws

  • Mos, korstmossen en algen zijn meer dan een cosmetisch probleem. Verbetert de aantrekkelijkheid van de stoeprand en helpt u bij het snel verkopen van uw huis Verhoogt de levensduur van het dak

    Gezonder milieu

    Huiseigenaar verzekeringsmaatschappijen annuleren polissen als gevolg van aantasting van algen, mos en korstmos (klik op de link hieronder voor meer informatie over dit onderwerp)

    Wat staat er op mijn dak?

    Korstmos voedt zich met de algen. Korstmos is een schimmel met wortels die zich rond de korrels in de gordelroos wikkelen en schade veroorzaken bij het verwijderen van stenen. Ze beginnen als kleine "plekjes" waarvan veel klanten denken dat het vogelpoep is. Korstmos groeit over de top van het dak, langs de randen en op plekken. Korstmossen veroorzaken enorme schade aan een shinglesdak als het de stenen verwijdert. Zodra stenen zijn verwijderd, zullen de gordelroos optillen en krullen waardoor het dak voortijdig wordt vervangen.

    De juiste manier om een ​​dak te behouden / reinigen

    reinigen Gebruik een door de fabrikant aanbevolen proces Huur altijd een gecertificeerde aannemer van Roof Cleaning Institute of America in, die alleen de juiste reinigingsoplossing gebruikt, die is goedgekeurd door ARMA (Asphalt Roofing Manufacturers Association) en fabrikanten van grind.

    Huur een bedrijf in dat een garantie van 3 jaar biedt

    Huur NIET iemand in die een hogedrukreiniger op uw dak gebruikt Spoelen onder hoge druk is niet nodig met de aanbevolen reinigingsoplossing. Een hogedrukreiniger beschadigt de gordelroos en doodt niet wat er op het dak groeit. Als wat op uw dak groeit niet wordt gedood, zal het binnen 6 maanden terugkeren.

    Waarom zou je de Shingle Magician inhuren?

    Reinigingsproces en apparatuur worden aanbevolen door fabrikanten van grind (verlengt de levensduur van uw gordelroos) Enig bedrijf dat 3 jaar garantie biedt op volledige dakreiniging

    Verhoogt de levensduur van uw dak

    Algen, mos en korstmos zullen je dak beschadigen door de stenen van de gordelroos te verwijderen. Dit veroorzaakt dat de gordelroos optillen en breken. Als u uw dak schoonmaakt, hoeft u de dakspaan niet eerder te vervangen.

    Voorzorgsmaatregelen

     
    Trim Tree's Hoe meer zon je dak raakt, hoe langer je zult gaan voordat je de algen, mos of korstmos op je dak ziet. goten Verleng elke goot die op een dak leegt naar beneden in een lagere goot. Algen, mos en korstmos houden van vocht, dus houd zoveel "overtollig" water van je dak. Zink- en koperstrips voorkomen de 'meeste' toekomstige groei van algen, mos en korstmos, maar ze zullen de huidige groei op uw dak niet doden of verwijderen. Indien correct geïnstalleerd, voert regen het zink- of kopercarbonaat over de gordelroos naar beneden en dient als wasbeurt om te voorkomen dat algen beginnen. Ons bedrijf beveelt deze strips niet aan, omdat ze duur zijn om te kopen en te installeren. We hebben ook veel huizen schoongemaakt die deze strips hebben. Ze verminderen de aantrekkelijkheid van de thuisrand en duren slechts ongeveer 6-8 jaar. Zink en koper zijn giftig voor in het water levende organismen.

  • Met een sterk dak kunt u ervoor zorgen dat u bent beschermd tegen het barre klimaat. Roof helpt u om beschermd te blijven in het comfort en de warmte van uw huis. Als u ziet dat uw dak moet worden vervangen. Er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u uw dak weer op peil brengt.

    Installeer de startstrip

    Dit is een manier om te voorkomen dat er water in de muren komt dat door de gaten tussen de gordelroos is gegaan. Je kunt voorgesneden startstrips kopen waarmee je dingen gemakkelijk kunt instellen. U kunt ook tijd besparen bij het snijden van het ongebruikte deel in elke grind. startstrip

    Installeer gordelroos vanuit de linker benedenhoek

    Probeer je grind zo te plaatsen dat de uiteinden niet direct op de openingen boven de grind liggen. Probeer ervoor te zorgen dat u deze gordelroos zo dicht mogelijk bij elkaar plaatst om ervoor te zorgen dat water niet gemakkelijk doorkomt en zorg er ook voor dat uw dak en muren beschermd zijn tegen het regenwater.

    Snijd grotere stukken gordelroos terwijl u aan elke rij werkt

    Probeer altijd een beetje groter stuk te gaan, zodat u deze shingles op de juiste manier kunt installeren. Probeer altijd een iets groter stuk weg te snijden om ervoor te zorgen dat de grip sterk is.

    Laat het water wegstromen van fascia

    wegstromen van fascia Probeer de tonen van volledige gordelroos aan de rand te houden om ervoor te zorgen dat u een opening van ongeveer 1/8 heeft. Dit kan ertoe bijdragen dat het water naar beneden stroomt in plaats van het dak binnen te dringen. Dit kan ook de achteruitgang van fascia in de tijd helpen verminderen.

    Rijd spijkers onder de teerstrip

    Nagels in het dak slaan kan de algehele structuur van het dak sterker maken, maar het belangrijkste nadeel is de inconsistentie van de spijkerdiepte. Dit kan de reden zijn voor uw probleem waarbij soms spijkers het dak gemakkelijk kunnen binnendringen in een hoek waardoor de grind gemakkelijk kan scheuren. Een handbediend dak van superieure kwaliteit kan ervoor zorgen dat de kwaliteit behouden blijft.

    De belichting

    Veel van de dakpistolen hebben een verstelbare geleider waarmee u een nauwkeurige weergave kunt aanbrengen voordat u begint met het spijkeren van de gordelroos. Zorg ervoor dat het L-vormige resultaat behouden blijft, dat gemakkelijk tegen de contactvoet van het spijkerpistool kan worden geplaatst. Dit zorgt voor uniformiteit en geeft de gordelroos een mooi patroon om te volgen. Deze methode moet vanuit de hoek beginnen en later naar buiten en omhoog worden gewerkt om ervoor te zorgen dat de gordelroos correct is bevestigd.

  • Een solide dak boven je hoofd is behoorlijk cruciaal als je gewend bent geraakt aan het hebben van een warm, gezellig en lekvrij huis. Hier leest u hoe u potentiële problemen opmerkt en aanpakt voordat ze grote worden.

    De 25e verjaardag van je dak komt eraan

    "Een dak van asfalt met grind moet tussen de 20 en 30 jaar meegaan", zegt Claude McGavic, uitvoerend directeur van de National Association of Home Inspectors. "Als je een 40-jarig dak hebt, kan er een probleem zijn - zelfs als het er vanaf de grond goed uitziet." Hoeveel tijd heb je nog: vijf tot tien jaar, afhankelijk van de staat van je dak. Als je in een ontwikkeling woont en je buren beginnen allemaal hun dakbedekking te vervangen, kan dat een teken zijn dat je hetzelfde moet doen.

    De gordelroos is curlin

    curlin Gordelroos kan op twee manieren krullen: er is cupping, wat gebeurt wanneer de randen van de gordelroos naar boven draaien; en er is klauwen, dat is wanneer de randen plat blijven en het midden begint omhoog te komen. "Beide zijn tekenen van verwering en geven aan dat problemen - mogelijk lekken - relatief dicht bij de bloei liggen.

    Hele gordelroos ontbreekt

    Vanuit functioneel oogpunt zou het geen probleem moeten zijn om hier en daar een paar gordelroos te vervangen. "Waar je wel op voorbereid moet zijn, is het feit dat het bijna onmogelijk is om een ​​nieuwe grind te krijgen die overeenkomt met de kleur van een oude," zegt Graham. "Korrelkleuren zijn in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Plus, de kleuren veranderen licht bij verwering." Hoeveel tijd heb je nog: je kunt blijven patchen totdat een groter probleem zich voordoet, maar als een dak op een dambord begint te lijken, kiezen mensen er vaak voor om het hele ding te vervangen.

    De gordelroos is gebarsten

    gebarsten Gebarsten gordelroos zijn meestal een gevolg van windschade. Als slechts enkele gordelroos zijn gebarsten, kunt u ze zeker vervangen. "Als het kraken niet geïsoleerd is in een bepaald gebied en het is willekeurig over het hele dak, is dat een teken dat je moet beginnen met nadenken over een nieuw dak.

    Je vindt korrels in de goot

    Als je net een nieuw asfaltdakspaandak hebt en je een hoop korrels in de goten ziet, hoef je je geen zorgen te maken: die zijn gewoon los, extra. Maar als het 10 of 15 jaar geleden is, is dat een teken van een groter probleem. "Korrels helpen de zon van het asfalt te houden. Hoeveel tijd heb je nog: als je geen nieuw dak hebt en je begint net de korrels in de goot op te merken, zijn de gordelroos waarschijnlijk halverwege hun levensduur, schat McGavic.

    De gordelroos is bedekt met mos of algen

    mos of algen Oké, dit is eigenlijk geen reden tot paniek. "Het is gewoon een cosmetisch probleem," mensen kunnen ervoor kiezen om het dak te vervangen alleen omdat ze niet van de esthetiek houden (en veel nieuwe gordelroos zijn algenbestendig). Wat je ook doet, neem het heft niet in eigen handen door het wassen van de stroom of het groene materiaal weg te schrapen. "Dat is een goede manier om alle korrels af te snijden, wat wederom in wezen je gordelroos nutteloos maakt."